آموزش مخفی کردن نام اینترنت وایرلس

آموزش مخفی کردن نام اینترنت وایرلس

آموزش مخفی کردن نام اینترنت وایرلس

در این آموزش قصد داریم ترفندی را به شما آموزش دهیم تا شما اسم وایرلس خودتان یا همان SSID را مخفی کنید و اگر اسم وایرلس را کسی جستجو کند آن را نبیند در صورتی که خودتان به اینترنت وایرلس دسترسی دارید و اگر بخواهید می توانید افرادی را که خودتان بخواهید وصل کنید ، ابتدا یکسری مفاهیم را برای شما توضیح می دهیم و بعد ترفند ذکر شده در بالا را به شما آموزش می دهیم .

نام شبکه وای فای یا SSID چیست ؟

SSID مخفف عبارت Service Set Identifier هست به معنی شناسه سرویس دستگاه یا به زبان خودمان همان نام شبکه وای فای است . وقتی تنظیمات مودم را انجام میدهید یک قسمتی است که باید تنظیمات شبکه وای فای تان را هم تنظیم کنید تا بتوانید با موبایل ، تبلت و لپ تاپ به مودم تان وصل شوید . SSID در واقع یک نام برای شناسایی مودم تان است تا دستگاه تان بتواند از طریق این نام ب آن وصل شود .

روش مخفی کردن نام وای فای در انواع مودم ها

مخفی کردن نام وای فای برای افرادی که با تنظیمات مودم آشنایی دارند کار آسانی است.

برای ورود به صفحه تنظیمات مودم مرورگر تان را باز کنید ( ترجیحا فایرفاکس ) و بعد بروید به آدرس ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱ و بعد نام کاربری و رمز عبور مودم تان را وارد کنید . معمولا نام کاربری و رمز عبور پیش فرض مودم ها admin هست ( هم نام و هم رمز ) .

حالا بروید به قسمت تنظیمات وای فای یا WiFi settings یا  Wireless settings  .

در خیلی از مودم ها مثل مودم های دی لینک می توانید گزینه Hide access point یا Hide SSID و یا Broadcast SSID را در همین صفحه تنظیمات وای فای ببینید و اگر نبود در قسمت Security زیر مجموعه WiFi settings می توانید پیدا کنید .

همانطور که می دانید Hide  یعنی مخفی کردن پس اگر نوشته بود Hide SSID یا Hide access point یعنی اینکه اگر این گزینه را تیک بزنید دیگر SSID یا همان نام وای فای نمایش داده نمیشود .

اما Broadcast معنی بر عکس دارد ! Broadcast یعنی « انتشار » و جمله broadcast SSID یعنی نمایش SSID .

اتصال به شبکه وای فای با SSID مخفی شده

برای اتصال به شبکه های مخفی شده باید نام وای فای یا SSID و رمز رو به صورت دستی وارد کنید . اگر با ویندوز کار می کنید از قسمت اتصال وای فای Other networks یا Hidden networks را انتخاب کنید و بعد SSID و رمز رو به صورت دستی وارد کنید . و اگر از سیستم عامل اندروید استفاده میکنید در قسمت تنظیمات وای فای به انتهای صفحه تنظیمات بروید و روی گزینه Add a network کلیک کنید و از آنجا تنظیمات رابه صورت دستی انجام دهید .

 

*برای ارتباط و مشاوره رایگان میتوانید با ما تماس بگیرید*

اشتراک گذاری این مقاله

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

جستجو در سایت


دسته بندی


آخرین مقالات


برچسب ها


آخرین پروژه ها


حذف کردن کلمات و تاریخچه موارد جستجو شده در تلگرام Telegram
فعال کردن “Hybrid Sleep” و کاربرد آن در ویندوز 10
روش دانلود فایل appx از فروشگاه ویندوز 10
ارسال پیامک از طریق کورتانا (کامپیوتر) در ویندوز 10
اسکن اسناد در اندروید و تبدیل آنها به فایل PDF
ترفند بستن تمامی برنامه های هنگ کرده